2024 NCAA Bracket: Basılabilir Mart Deliliği Tablosu, NCAA Turnuvası Tahminleri, Sonuçları, Seçimleri ve Tarihleri

2024 NCAA Bracket: Basılabilir Mart Deliliği Tablosu, NCAA Turnuvası Tahminleri, Sonuçları, Seçimleri ve Tarihleri

2024 NCAA Turnuvası’nın ilk turu Perşembe günü büyük bir patlama ile başladı ve eylem Cuma günü devam ediyor. 16 oyun daha heyecan, heyecan verici bitişler ve beklenmeyen kahramanlar getirecek. Oynayacak takımlar arasında, No. 1 genel seribaşı UConn da yer alıyor ve NCAA Turnuvasına No. 16 seribaşı Stetson’a karşı çıkıyor. Huskies, 2006 ve 2007’de Florida’dan bu yana kolej basketbolunun ilk tekrar şampiyonu olmayı hedefliyor. Ancak, zorlu bir Doğu Bölgesi ve muhtemel bir ikinci tur eşleşmesi ile karşı karşıya kalacaklar. Düello için antrenman yapacak olan iki takımdan biri No. 8 seribaşı FAU, diğeri ise No. 9 seribaşı Northwestern olacak. Bu ikisi, Doğu saati diliminde izleyiciler için gece yarısı sonrasına kadar sürecek olan Cuma günü maratonunu başlatmak üzere günün ilk oyununda karşılaşacaklar.No. 5 seribaşı Saint Mary’s ve No. 12 seribaşı Grand Canyon, bir gece başlığı ve birinci turun son oyunu olarak, yaklaşık saat 10:05’te başlayacak bir mücadelede sahne alacaklar. Gün boyunca sahada olacak takımlar arasında No. 4 seribaşı Duke ile No. 13 seribaşı Vermont ve No. 1 seribaşı Houston ile ilerleyişine No. 16 seribaşı Longwood’a karşı başlayacak olan takımlar bulunuyor.

Bu sayfaya gelme nedeniniz, bir tabla yazdırmak ister misiniz? Beş tabloyu yazdırmak ister misiniz? 50 tabloyu yazdırmak ister misiniz? İşte bu sayfa bunun için ve neden burada olduğunuz için. Bu sayfayı yer imlerine ekleyin. Güncel tutacağız, ancak 2024 Kocaman Dansı için doldurmak üzere bir tabloyu yazdırmak için her zaman buraya geri gelebileceğinizi bilin.

Başka birine ihtiyacınız olduğunu asla bilemezsiniz. Bu sayfayı kaydetmekten daha önemli olan tek şey, mürekkep kartuşları ve toner konusunda stoklu olmanızdır. Tembellik etme! Halledin ve spor takvimi üzerindeki en iyi dört günlük koşuyu keyifle izleyin. CBS Sports, tercih ettiğiniz cihazda tabloyu görüntüleyebileceğiniz çeşitli yöntemlere sahiptir.Seçim Pazarı artık tamamlandı, işte sizin seçimleriniz, sürprizleriniz ve Cinderella seçeneklerinizle doldurabileceğiniz tamamlanmış bir tabla.

Boş 2024 NCAA Turnuvası tablosunu büyütmek ve yazdırmak için buraya tıklayın.2024 NCAA Turnuvası’nın genişletilmiş kapsamı, CBSSports.com ve çeşitli yayın cihazlarında izlenebilen ücretsiz 24/7 haber akış hizmetimiz olan CBS Sports HQ’da Pazar günü ve hafta boyunca devam edecek. CBS Sports ve TNT Sports, 2024 NCAA Turnuvası’ndaki tüm 67 oyunun canlı yayınını sağlayacak. Basketbol mücadelesi resmi olarak truTV’de Başlangıç Dört’lüsü ile Salı gecesi Dayton, Ohio’da başlayacak. Son dört turnuva serisi, birkaç gün sonra başlayacak birinci tur eylemiyle 64 takımlık temel sahaya girmeye çalışacaklar. Her seçimi, her hareketi, her sürprizi alın ve yardımımızla tablonuzu doldurun! Tahminlerinizin hangi takımların tahmin yapacağını ve bozacağını ve hangi takımların ağları indireceğini görmek için şimdi SportsLine’a gidin, son beş yılda CBS Sports tablo oyuncularının %92’sini geçen modeli aracılığıyla.